Et hurtigt lån kan redde ferien

Så blev det januar. Og julemåneden er dermed officielt overstået – og det samme er nytåret.

Men hvis du regner med, at det betyder, at du kan spare på pengene, så kan du godt tro om igen. I hvert fald hvis du gerne vil af sted sydpå til sommer.

For i januar er der rigtig mange mennesker, som bestiller charterferien. Og det betyder også, at selvom der er et halv år til, at det rigtig bliver sommer, så kan mange hoteller allerede være udsolgt.

Og det er jo ret ærgerligt, hvis du ved, at du gerne vil af sted – men bare ikke har nogen penge.

Du kan naturligvis vælge at vente på, at pengene er på kontoen. Men en anden mulighed er at tage et hurtigt lån til at betale for sommerferien her og nu.

Der er flere måder at gøre det på.

Du kan vælge at få et forbrugslån eller en kassekredit i banken, som du så kan trække på. Det er sandsynligvis det billigste – men kan nok ikke kaldes et hurtigt lån. For det kræver masser af papirarbejde, lønsedler, forsikring osv.

Så skal det være nemt, er det bedre at vælge en af de mange online-låneudbydere. De koster helt sikkert noget mere. Men til gengæld er det også noget nemmere.

For her skal du bare svare online på et par spørgsmål. Og hvis alt ellers er tilfredsstillende, så kommer pengene ind på din konto i løbet af kort tid.

Bare husk på at et lån er til for at give dig penge her og nu – i stedet for om et par måneder, hvor det måske er for sent at bestille ferien.

Det er ikke en måde at få ekstra penge på, som du ikke har (eller får). For så roder du dig bare ud i flere økonomiske problemer næste år.