Holstebro – En by med mange muligheder og oplevelser i vente!

I den mere nordlige del af Jylland, finder du Holstebro. Et større by med over 30.000 indbyggere og med en endnu større kommune – set i forhold til indbyggertallet. Fra Holstebro er der gode forbindelser til de større byer, såsom Aalborg og Aarhus, hvorfor byen er et attraktivt mål for børnefamilien, der forsat arbejder i storbyen, men ønsker mere rolige omgivelser for tilværelsen med børn. 

Holstebro er, med sit historiske grundlag, et attraktivt besøgsmål for turister. Her er meget at se og opleve, og her findes ligeledes noget for enhver smag. 

Byen og kommunen har for alvor fået vokseværk, og kunne tilbage i 2019 prale med, at have overhalet den fynske kommune, Svendborg, i indbyggertal – og kan dermed nu lade sig hædre med en plads som den 28. største, danske kommune. 

Holstebro kan dog meget mere end blot at prale om stigende indbyggertal, et rigt kultur- og byliv og tilmed et pulserende natteliv. Selvom alle disse faktorer naturligvis er værd at hæfte sig ved – og være stolte af. 

Området og Holstebro har også meget smuk og attraktiv natur at byde på. Jeg har ladt mig fortælle, at der cirka 20 kilometer fra den gamle købstad, Holstebro, findes et sandt paradis af en herregård. Nørre Vosborg er navnet, og denne skulle efter sigende have en enestående historie at fortælle. 

Placeringen i den barske natur giver et nærmest eventyrligt billede, når den gamle, smukke herregård pludselig toner frem. Et besøg værd, hvis du spørger mig!

Elsker du at se film? Og skal de helst ses i biografen?

Jeg har desværre ikke udbredt kendskab til Holstebro, hvorfor jeg har måtte alliere mig en anelse med Google. Det betød dog at jeg fik øjnene op for alle de enestående og fantastiske muligheder, som byen byder på. 

Er du pjattet med at se film, og skal de helst ses på et stort lærred med varme popcorn og kold cola, har Holstebro en ganske vidunderlig biograf, der tilmed emmer af luksuriøsest. 

Så kan du godt glemme, at få fremmede menneskers sure tæer i nakken, når de midt under filmen tillader sig at smide benene op – i stoleryggen på dit sæde. Ellers tak! 

I Apollon findes der nemlig liggestole, hvor du ganske behageligt kan ligge ned og se film. Luksus, hvis du spørger mig!

Skulle sulten også melde sig serverer biografen også burgers. Så glem alt om at gå hjem på tom mave eller forsøge at spise dig mæt i popcorn. 

Du kan læse meget mere om alt, hvad der sker i Holstebro lige her.